Powerspring 3-4 kl.

Her er springholdet for alle raske piger og drenge, der gerne vil dyrke
Springgymnastik. Du er meget velkommen, uanset om du har lavet spring før
eller ej, bare du kan lide at være aktiv og få sved på panden-det allervigtigste er, at
du kommer med godt humør og har lyst til at lære nyt

Du lærer at stå på hænder, lave vejrmøller, araberspring, kraftspring, salto, flikflak og en masse andet sjovt. Vi springer både på airtracken og trampolin. Det skal være sjovt og samtidig vil der være en masse af udfordringer, som passer til den enkeltes niveau. Derudover skal vi selvfølgelig også Lege, lave serie og styrketræning, så vi er klar til at lave et par fede opvisninger i Marts/April.

Vi træner om tirsdagen i både den lille gymnastiksal og i boldhallen. Der vil blive tilbudt en weekendtræning Sammen med andre gymnastikforeninger i Daugård gymnastikforening engang i januar måned, Der tager vi til sammen med jer, der har lyst og tid. (den koster ekstra) Derudover deltager vi i en ekstra opvisning udover vores lokale i marts måned. Kom og vær med hvis du har lyst til at give den gas fra start til slut.

VIGTIGT:

Du skal være indstillet på at komme til både ekstra træning og opvisningerne og du skal og opvisningerne og du skal være indstillet på at sæsonen varer indtil vi har været til vores egen lokaleopvisning i april. Til gengæld skal du så også være tidstilet på at vi træner glæder os til hver træning og til at se hvor gode i bliver i løbet af sæsonen.

Spændstige Hilsner.
Jesper Eriksen
Tlf 21255657
Mail: kts@kts-toemrer.dk

Se mere om træningstider og tilmeld dig holdet her